Osta Ethereumia kryptosalkkuusi

Bitcoinin lisäksi toinen mielenkiintoinen ja suosittu kryptovaluutta on Ethereum. On oikeastaan väärin puhua virtuaalivaluutasta silloin, kun tarkoittaa Ethereumia. Koko ekosysteemi on nimeltään Ethereum ja sen valuutta on nimeltään Ether. Osta Ethereumia siinä tapauksessa, että olet varsin hyvin tietoinen, millaisesta alustasta ja valuutasta on kysymys! Sitä voidaan hyödyntää sovelluskehityksessä ja sen pohjalle on suunniteltu rakennettavan esimerkiksi digitaalisia äänestyksiä. Jotkut tahot ovat kuitenkin sitä mieltä, että äänestykseen tarkoitetut sovellukset eivät ole kovin järkevä valinta. Aika näyttää, millaisia sovelluksia alustalle tulee ja mitä kaikkea sen avulla voi hyödyntää.

Osta Ethereumia yksinkertaisesti

Koska Ethereum on yksi suosituimmista virtuaalivaluutoista, sitä on tarjolla todella monissa kryptopörsseissä. Näitä pörssejä on hyvä vertailla keskenään ja samalla tutkia, millaiset palkkiot ne veloittavat ostajilta. Luotettujen pörssien kautta ostettuna kaikki hoituu turvallisesti sekä vaivattomasti. Pörssit edellyttävät jokaiselta käyttäjältään tunnistautumisen, mikä kertoo myös siitä, että pörssi on riittävän turvallinen sekä valvottu.

Sen lisäksi, että ostaa valuuttaa turvalliselta alustalta, on myös tärkeää huolehtia Ethereumin säilytyksestä. Jos valuuttaa on ostanut vain vähän, sitä voi myös harkita säilyttävänsä kauppapaikan alustalla. Jos sen sijaan valuuttaa on kerääntynyt jo reilummin, on kryptolompakko huomattavasti järkevämpi ratkaisu. Lompakoita on useita vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivimman.

Jos kaupankäynti on CFD-kauppaa, ei tarvitse huolehtia Ethereumin säilyttämiestä. CFD on kaupankäyntiä, jossa sopimus tehdään välittäjän kanssa, eikä siinä osteta suoraan niin sanottua kohde-etuutta. Se tulee sanoista Contract for Difference ja nimi kuvaakin hyvin sen toimintaa.

Ostaminen ilman välikäsiä

Toisinaan, varsinkin silloin kun kokemusta virtuaalivaluuttojen ostamisesta on jo kertynyt huomattavasti, saattaa olla helpompi toimia itse meklarina. Silloin ei tarvitse lainkaan välikäsiä ja on vain nähtävä vaivaa sen verran, että etsii myyjän itse. Kun kaupoista päästään sopimaan, valuutan omistajuus vaihtuu reaaliajassa osapuolten välillä.

Jos toimii itse meklarina, on hyvä käydä ostolomake läpi moneen kertaan. Tällaisella kaupankäynnillä yksityisyys säilyy paremmin, jos sitä on lähtenyt kaupankäynnissä etsimään. Kryptovaluutat myydään anonyymeinä, mutta kryptopörssit, varsinkin lailliset, vaativat käyttäjää rekisteröitymään, jolloin tiedetään tarkkaan, kuka kauppaa on käynyt. Jos et halua käyttää välikäsiä, sinun on aina varmistuttava hyvin tarkasti siitä, että kaikki oston aikana annetut tiedot ovat oikein.

Viimeisimmät artikkelit