Paras kryptovaluutta-alusta

paras kryptovaluutta-alusta

Varsinkin vasta-alkajan on käytännöllisintä etsiä kryptopörssi, josta voi turvallisesti ostaa haluamiaan virtuaalivaluuttoja. Paras kryptovaluutta-alusta löytyy yleensä vertailemalla niiden ominaisuuksia sekä kustannuksia. Suurimmat ja tunnetuimmat alustat ovat yleensä turvallisia. Tärkeää onkin miettiä ensin, millaiset toiminnot ovat juuri sinua varten. Ratkaisua on tärkeää miettiä sen pohjalta, oletko aloittelija vai treidaatko aktiivisesti, ja onko sinulle suomenkielinen käyttöliittymä parempi ja sen lisäksi omaa kieltäsi puhuva asiakaspalvelu. Suomenkielisiä alustoja suomenkielisine asiakaspalveluineen löytyy jo useampia.

Paras kryptovaluutta-alusta aloittelijalle

Sijoittajat, jotka käyvät kauppaa harvakseltaan, voidaan lukea myös aloittelijoiden kanssa samaan ryhmään. Heille yksi tärkeimmistä asioista on sivun turvallisuus sekä luotettavuus ja toisena tulee se, että rahansiirrot onnistuvat hyvin helposti. Kuluilla ei välttämättä ole suurta merkitystä.

Moni harvemmin kauppaa käyvä arvostaa myös sitä, että asioidessa voi käyttää omaa äidinkieltään. Ehkä englanninkielinen kryptosanasto ei välttämättä ole hallussa, vaikka kielitaitoa muuten olisikin. Kryptovaluuttojen sanasto on toisinaan myös hiukan haasteellista suomeksikin, joten on aivan oikea periaate, että haluaa palvelunsa omalla äidinkielellään. Varsinkin ongelmatilanteissa oman kielen käyttö saattaa osoittautua kullanarvoiseksi.

Kaikilla kauppapaikoilla on käytössään tiettyjä työkaluja, joilla voi seurata ensinnäkin omaa sijoitustaan, mutta myös kryptovaluuttojen arvoja. Niiden avulla vähemmän sijoittava pääsee eteenpäin ja aina on mahdollista vaihtaa kauppapaikkaa, jos siltä tuntuu. Monet aloittelevatkin sijoittajat käyttävät vähintään kahta eri kauppapaikka.

Mitä aktiivitreidaaja tarvitsee?

Aktiivisesti treidaava katsoo nopeasti kaupankäyntialustan kuluja sekä millainen tarjonta on. Jos kaupankäyntivolyymi on suurta, pienetkin erot kuluissa tuntuvat pitkässä juoksussa suurilta summilta. He myös arvostavat sitä, että alustalta löytyy erilaisia treidaustyökaluja sekä futuureja. Heillä on yleensä sanastot hallussa, joten kielellä ei ole niin väliä.

Yhä useammin treidaaja käyttää asiointiinsa myös älypuhelinta, jolloin tärkeäksi nouseekin sovellustarjonta. Voiko kryptovaluutat ostaa ja myydä mobiilisovelluksella, joka on vieläpä natiivi? Useimmat alustat tarjoavat täydelliset mobiilisovellukset sekä Androidille että iOS:lle. Koska kryptojen kanssa kaupankäynti saattaa olla nopeatempoista ja kauppoihin on reagoitava äkkiä, on äärimmäisen tärkeää, että mobiilin kautta pystyy seuramaan markkinoiden liikkeitä sekä vastaamaan niihin oikealla tavalla eli myymällä tai ostamalla. Myös nuorempi sukupolvi käyttää mielellään mobiilisovelluksia eikä heillä edes välttämättä ole perinteistä läppäriä.